La nostra experiència al teu servei

Solucions Gràfiques

Belengraf, SA, és una empresa d’Arts Gràfiques fundada a Valls l’any 1989. Més de 25 anys complint amb el seu paper en el dinàmic entorn de la impressió, amb el clar objectiu de satisfer al màxim les necessitats dels seus clients.

L’experiència del seu equip humà, la constant innovació dels seus equips productius i l’òptima logística i distribució, permeten donar la millor relació qualitat / servei dels productes oferts en el mercat. L’acreditació en la Norma UNE en ISO-9001 combinada amb la serietat i compromís dels seus treballadors, asseguren el compliment dels objectius marcats pel client.

Aquesta companyia està present per tot l’àmbit nacional gràcies a les instal·lacions superiors a 4.000 m2 de la seva seu central de Catalunya i a les delegacions comercials situades al País Basc, la Rioja i Madrid.

¿QUÈ FEM?

La teva empresa o negoci necessita un canvi d’imatge?

El nostre departament de disseny et permet crear, actualitzar o modificar el teu logotip i imatge per millorar la teva comunicació (màrqueting) dins el mercat.

Fer realitat els teus esbossos en dissenys (factures, sobres, manuals corporatius, formularis, etiquetes, adhesius, fullets, revistes, cartelleria, publicacions editorials, etc.)

Filmació amb tecnologia làser tèrmica que proporciona una resolució d’exposició de 2540 dpi, que permet la reproducció de trames finíssimes i uns detalls en ombres realment sorprenents.

Disposem de dos grans tipus d’impressió en OFFSET. Una basada en la impressió de productes en pla i una altra basada en la impressió de productes en continu (Rotativa).

En pla es realitzen impressions de tiratges mitjans amb suports de litos, cartolines, papers satinats i sobres. (Fulls de carta / factura, albarans, sobres, targetes, carpetes, flyers, catàlegs, adhesius, calendaris, etc.)

En rotatiu es realitzen impressions de grans tiratges i documents especials ja sigui en paper autocopiatiu (eurocalco) com papers litos i satinats. (Impresos en continu, amb codis de barres, amb dades variables, amb adhesius, CMR, factures, albarans, rebuts, cartelleria, etc.)

Necessites poca quantitat i que sigui a tot color?

La impressió digital és la solució per a petits tiratges (mínim 50 uds.)
Disposem de noves impressores làser amb diferents tipus de suports. Paper, polietilens (PVC) i magnètics amb gramatges entre 90 i 350 g, per poder oferir-li la màxima qualitat d’impressió a tot color amb en el mínim espai de temps possible, fins a un format màxim SRA3 (45 × 32 cm).

Impressions de codis de barres i dades variables.
Vernís UV que permet protegir la superfície de rascades, substàncies químiques i a més proporciona efectes superficials amb acabats brillants o mats.
Plastificat brillant o mat. (Consisteix a adherir al paper una fina capa de plàstic) Allarga la durabilitat del document, també s’utilitza com a element estètic per donar els acabats en mate o en brillant.
Clàssics d’arreu. Disposem d’una gran varietat d’encunys per donar un caràcter genuí i diferent als seus productes.
Numeracions, trepats i perforacions en els seus documents.
Enquadernacions grapades a cavallet o encolades a la rústica.
Talonaris amb tapa volta de cartró.